Vind billetter til prisoverrækkelse med Murakami

1967998720-2028_08_201020-20haruki20murakami20-20folkver20per-1Så tidligt som i november sidste år, i bloggens første indlæg, udtrykte jeg min begejstring over, at den japanske forfatter Haruki Murakami ville besøge Odense i 2016 i anledning af, at han skulle modtage H.C Andersen Literature Award. Det er snart et år siden, det blev annonceret, og nu nærmer datoen for hans besøg sig med en stormende hast.

Jeg sagde dengang til mig selv, at jeg ikke ville gå glip af chancen for at møde ham, og det ønske har jeg sat alt ind for at opfylde. Ud af de 3 gange man kan møde Haruki Murakami under hans besøg i Odense – foredrag på hovedbiblioteket, prisoverrækkelse på rådhuset, forelæsning på universitetet – deltager jeg i 2 af arrangementerne. Arrangementet på biblioteket blev udsolgt i løbet af ganske få minutter, og selvom jeg sad klar, lige da billetterne kunne købes, lykkedes det mig desværre ikke at skaffe nogen.

Alle arrangementerne er forlængst udsolgte, men idet jeg ligger inde med to ekstra billetter til prisoverrækkelsen på Odense Rådhus d. 30/10 kl. 15, vælger jeg at udlodde dem hér på bloggen i håbet om at en anden læser kan få glæde af dem. “Her vil H.K.H. Kronprinsesse Mary overrække prisen ved en ceremoni, hvor Ellen Hillingsø er værtinde. Haruki Murakami vil modtage en bronzeskulptur udført af billedhugger Stine Ring Hansen, en check på 500.000 kr. og diplomet The Beauty of the Swan,” skriver Odense Kommune i deres pressemeddelse.

Du deltager ved i kommentarfeltet at skrive titlen på dén af Murakamis romaner, du synes bedst om. Der trækkes en tilfældig vinder d. 23/10, som modtager to billetter på sin e-mailadresse.

Reklamer

5 thoughts on “Vind billetter til prisoverrækkelse med Murakami

  1. Så fin en konkurrence! Jeg skal selv til forelæsningen på universitetet, men jeg prøver da lige lykken her. 😉
    Det er svært at vælge en favorit, men “Trækopfuglens Krønike” vil nok altid ligge nummer et. Det var min første Murakami, og jeg faldt pladask for den. 🙂
    millah@live.dk

    Like

  2. Hello! I am sorry that I can only write in English! I’m going to be in Denmark when Murakami gets his Hans Christian Andersen literary awards. I never met him before and it will be really great if I get a chance to see him live at one of these events. (I missed the ticket sale date!) If I have to choose one book, it will be ‘Norwegian Wood’.

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s